keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Syysloma

Tänään satoi koko aamupäivän, mutta onneksi siinä vaiheessa, kun lähdin kauppaan mutsin ja siskon kanssa, sade lakkasi. Just nyt siellä alkaa hämärtää, joten ilma on aika ihana.

Bestis ja sen veli tulevat meille tänään yökylään ja samalla juhlimaan (kuukauden myöhässä) siskoni sweet sixteeniä. Meille tulee 100% varmuudella hauskaa, kun aina ennenkin on ollut^^ Maltan tuskin odottaa! Äiti tekee huomiseksi ihanaa suklaamousseaan, odotan sitäkin kuin kuuta nousevaa.

No, nyt on ylppärit ohi ja ihan hyvä jälkimaku jäi suuhun. Tuskin sieltä L:ää tulee, mutta jos enkusta raapisin E:n, ET:stä M:än ja italiasta pääsisin ylipäänsä läpi xD Toivotaan parasta. Nyt on sitten piiiitkä tauko ennen kevään kirjoituksia, jumalten kiitos. Sekoaisin jos nyt heti pitäisi alkaa niitä murehtia.

Kävin viime viikonloppuna Hulluilla päivillä ja mukaan tarttui kaikki tähän mennessä julkaistut Tulen ja jään laulu -sarjan kirjat enkuksi + House of Night -sarjan uusin kirja, Hidden. Eli yhteensä kuusi kirjaa, yhteensä alle viidelläkympillä^^ Nyt on luettavaa vähäksi aikaa, kun otan huomioon Seitsemän veljestä ja Täällä Pohjantähden alla, jotka pitää lukea kouluun, sekä lukuisat kirjastosta lainaamani kirjat. Ei tule ihan heti tylsää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti